Lakókocsi ablakok

Ezek a járműablakok némileg speciálisnak nevezhetőek, hiszen nem magába a járműbe, hanem a vontatmányokba szerelik be őket szellőztetés céljából.

Nem csupán lakókocsikba vagy lakóbuszokba, hanem egyéb zárt utánfutókba, mint például ló- vagy más állatszállító utánfutók oldalaiba is szerelünk ezekből a típusokból, de akár kamionok és teherautók hálófülkéibe is kerülhetnek.

Ezek az ablakok négy irányban nyithatóak, zárófedelük pedig cserélhető nagyobbra, más színűre, vagy eltérő anyagúra. A lakókocsi ablak kerete két részből áll és egy nyitómechanikával rendelkezik. Az ablakkeret és a nyitómechanika összeszerelt állapotában bármilyen geometriájú zárófedéllel szabadon variálható.

Az ablakot elemeiben is értékesítjük:

  • nyitómechanikák
  • keret és szilikon tömítő gumiprofil
  • búra (kis méretű, víztiszta)

A nyitómechanikák kamionok, teherautók hálókabinjainál egyedi saját konstrukció alapján készült oldalablakaihoz is beépítésre kerülhetnek.

Általános tévhit, hogy az utólagosan beszerelhető napfénytetők törvényszerűen beáznak, ez azonban egy megfelelő színvonalú műhelynél elkerülhető. Vevőinknek sok esetben nehézségei vannak ritkább, különleges autókba vagy buszokba való ablakok beszereltetésével, ilyenkor mi szaktanáccsal szívesen segítünk.

Igény esetén azonnali kiszolgálást tudunk biztosítani!
Ennek biztosítéka, hogy folyamatos gyári ellátásra szállítunk, így mindig van raktáron egy bizonyos mennyiségű stratégiai készlet.

Termékeink alkatrészeit igény szerint postázzuk is. Külföldre való szállítás igénye esetén mindig kérjen a szállítási költség nagyságáról információt!

Részegységeket is tudunk szállítani, például nyitószerkezeteket, kereteket, egyéb alkatrészeket.
Az eltört üveget vagy a tetőablak egyéb szerelvényeit tudjuk pótolni.

Bízva harmincéves szakmai tapasztalatunkban, a magyarországi lakossági értékesítésben vásárolt napfénytetőinkre 3 év garanciát vállalunk az üveg kivételével.

Az ebből fakadó garanciális kötelezettségeink folytán minden ezzel összefüggő alkatrészpótlást, javítást biztosítunk vásárlóink számára, amennyiben a hiba gyártási problémára visszavezethető. Ennek természetesen feltétele a meglévő garanciakönyv.

Az üveg törése esetén sajnos nem lehet meghatározni, hogy ki volt a sérülés okozója, ezért nem tudunk garanciát vállalni rá, így az üveg mindig fizetés ellenében történik.

Büszkén jelenthetjük, hogy a garanciális problémák nagyon ritkák cégünk életében, gyakran évekig nincs egyetlen vásárló sem, aki ebből az okból jelentkezne nálunk.

üveg_busztetőablak_11
üveg_busztetőablak_12
üveg_busztetőablak_14
lux-uj