Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot

LUX GÉPJÁRMŰALKATRÉSZEKET GYÁRTÓ KFT.

Napfénytető és tetőablak gyártás autókhoz, buszokhoz, lakókocsikhoz, lószállítókhoz és hajókhoz. Az általunk gyártott tetőablakokat futárral küldjük ki a megrendelőnek. A tetőablakok helyben, vagy oroszországi partnercégünknél készülnek.

Kérdéseikkel vagy esetleges kéréseikkel forduljanak bizalommal hozzánk, és hívják a +36 76 505 346-os telefonszámot. Ilyen ügyben kereshetnek hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.

A feltüntetett ár minden költséget tartalmaz, a vevőnek egyéb költsége nem merül fel Magyarországon belüli szállítás esetén. Magyarországon kívülre való szállítás díjairól kérjük érdeklődjön, mert a külföldre történő szállítás díjkategóriája távolságtól függően változik!

Tetőablakaink üvegei a közlekedési felügyelet nemzetközi előírásainak megfelelően be vannak vizsgálva és engedélyeztetve. Az engedélyszámok az üvegen láthatóak.
(EU) Európai szabványvizsgálat azonosítószáma: HS TEMPERED / E7 43R-011317
(USA) Amerikai Egyesült Államok szabványvizsgálat azonosítószáma: HS TEMPERED / DOT-663 AS3

Cégünkről

Műanyag alkatrészek tervezése és gyártása. [...]

Szolgáltatásaink

Teljes körű vevőközpontú kiszolgálás [...]

Termékeink

Járműipari és egyéb ipari alkatrészek és szerelvényeik [...]

Webáruházunk

https://luxauto.hu/shop/ [...]

Awesome Image

30

Éve vagyunk a piacon

2500

Elégedett Ügyfél

400

DB Termék Típus

2000

Cm3 Max Térfogat

Ismerje meg termékeinket

Nézzen szét Webshopunkban

Kérdések és válaszok

Igen, gyorsfutárral küldjük, vagy személyesen átvehető nálunk előzetes egyeztetés után.

Postázni is tudják a tetőablakot részemre?

Tetőablakainkra örök élettartam garanciát adunk az üveg kivételével! Amíg a tulajdonos rendelkezik a garanciakönyvvel, a Lux Kft. a tetőablak alkatrészellátását ingyen biztosítja a teljes használati idő alatt. Bízunk termékeink jó ...

Van-e garancia a tetőablakokra?

Alapvető funkciója: design & zaj- és huzatmentes szellőztetés. Sok autón optikai tuningelemként is használják. Légkondicionáló nélküli járművekbe, ha a szellőztetést huzatmentesen akarjuk biztosítani. Tetőablakaink univerzális típusok. Örök élettartam garancia jár ...

Miért jó a tetőablak?